Groen van Prinstererstraat 130 Vlaardingen

// nieuw

€ 187.500,- k.k

Gezellige, sfeervolle en karakteristieke vier kamer hoek-bovenwoning in het centrum!

De woonkamer ligt aan de achterzijde, waardoor je in een fraai groene en vrij uitzicht hebt over de geliefde marktbuurt als je je in de woonkamer begeeft.
De woning heeft een ruime woonkamer van 32m2 en is voorzien van een laminaat vloerafwerking, hoge plafonds met authentieke ornamenten. Een zeer sfeervolle woning met nette open keuken met apparatuur.
De woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping met eigen entree op de begane grond, en is zeer goed onderhouden.

Indeling:
Begane grond en entree woning, gang/hal, meterkast en trap naar eerste verdieping;

Eerste verdieping met een royale overloop met laminaat afwerking, voorzien van keurig en modern toilet met wasbak en gedeeltelijk betegeld. Er is een ruime slaapkamer aan de voorzijde op de eerste woonlaag, en daarnaast is er een kleinere werk/slaapkamer.

Op de tweede woonlaag is er nog een derde slaapkamer met tevens een keurige vloerafwerking en ook hier voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen. Tevens is op die etage een moderne badkamer voorzien van badmeubel en bad met douchemogelijkheid.

Uiteraard is de woning goed onderhouden, de vereniging van eigenaren is actief, er is centrale verwarming en geheel voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen.

De woning is gelegen in een rustige straat op de hoek , waardoor de woning extra lichtinval heeft. De open keuken is voorzien van een origineel granito aanrechtblad en diverse losstaande apparatuur.
Er is een HR-CV combiketel aanwezig (merk Agpo Ferroli bouwjaar circa 2010 in eigendom).
De woning ligt in de geliefde woonwijk Vlaardingen Centrum op loopafstand van alle winkels, horeca, theater, zwembad en openbaar vervoer als bus. Ook bent u binnen enkele minuten op de snelweg.

Bijzonderheden:
– Fraaie en ruime karakteristieke bovenwoning en hoekwoning
– Woonoppervlakte circa 82 m2 (volgens NEN2580 meetrapport) bouwjaar 1929
– Heerlijke woonkamer 32 m2 met hoge plafonds met authentieke details en zijraam
– Mogelijkheid tot dakterras op het zonnige zuiden
– 3 ruime slaapkamers
– Actieve vereniging van eigenaren met maandelijkse bijdrage VVE € 85,-
– Gelegen in geliefde woonwijk Vlaardingen Centrum op loopafstand van alle winkels, horeca, theater, zwembad en openbaar vervoer
– Eeuwigdurende vaste lage erfpacht van € 23,- per jaar

Meest recente berichten

Recente reacties

    Categorieën

    SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *