Villa

Lange Vaart 5 Bleiswijk

Bleiswijk

€ 1.100.000,- k.k.

5

Slaapkamers

2

Badkamers

261

M2 Wonen

750

M2 Buiten

43

M2 Gebouwgebonden
Buitenruimte

Deze woning welke wij u met genoegen mogen aanbieden biedt de gelukkige koper veel goeds.

De indeling is zodanig dat een voornaam voorterrein plaats biedt aan meerdere auto’s. De garage kan gebruikt worden voor een auto of andere opslag. Door de indeling is de woning uitermate geschikt voor multiple gebruik. Zowel de begane grond als de eerste etage hebben een eigen entree zodat kantoor/praktijk aan huis direct mogelijk is. De woning is vrijstaand en zodanig op de kavel gesitueerd dat er altijd wel een zonnige of een schaduwachtige plek voor u is, in elk geval is de tuin heerlijk en privé. Een overkapping zorgt er voor dat u alle seizoenen van buiten kunt genieten. Door deze indeling is er een master bedroom op de begane grond en zijn er 3 slaapkamers op de 2e etage, het puber paradijs zeg maar. Maar gebruik als een soort kangoeroe woning of het huisvesten van een au pair is uiteraard ook mogelijk.

Plan een bezichtiging
Bekijk plattegrond
No items found.

Bleiswijk is een prettige gemeente, gelegen op zo’n afstand van de grote steden Den Haag, Rotterdam en ook Zoetermeer dat je er snel bent maar ook dat je in een rustige omgeving thuis komt. Bleiswijk is onderdeel van Lansingerland. Alle gewenste voorzieningen om prettig te leven zijn onder handbereik. Winkels, verenigingsleven, scholen (lagere en voortgezet), openbaar vervoer, binnen 5 minuten op de A12, noem maar op. Ook is het een groene gemeente met voldoende mogelijkheden om te recreëren, sterker nog, het begint al direct voor de deur met het wandelgebied en het Rottemerengebied!

Begane grond

Via de fraai aangelegde voortuin komt u bij de entree onder het bordes in een gang die toegang biedt aan een hal van waaruit een werkkamer bereikbaar is, de master bedroom met inloopkast is prettig aan de achterkant aan de tuin gelegen, de badkamer welke voorzien is van alle prettige zaken is nabij. Verder is op deze laag een wasruimte en de dubbele inpandige garage (ca 4.74 x 5,49)

Woonetage

Deze etage heeft de hoofdentree welke te bereiken is via een trap en bordes. De entree biedt toegang aan dit prettige huis wat begint met een voorname ontvangsthal met toilet en garderobe. De dubbele deuren zuigen u als het ware de kern van het huis in. De woonkamer en keuken zijn door de indeling heel erg prettig gesitueerd. Aan de voorzijde van het huis is de zitkamer, daar waar u uitzicht heeft over het wandelgebied waar u rustig zit, genietend van de open haard. Dit loopt over naar een andere zitruimte welke in prettig contact staat met de woonkeuken die aan de achterzijde is gesitueerd. Een prachtige vloer zorgt voor harmonie en luxe uitstraling. De keuken is voorzien van de juiste apparatuur en zorgt voor gezellige avonden.

Tweede etage

Deze etage is door de basis vorm van het huis voorzien van 3 slaapkamers die gevoelsmatig vrijstaand in het huis liggen. De etage is voorzien van de technische ruimte en uiteraard een volledige badkamer. De ronde ramen geven het fraaie uitzicht over groen en de wijk ruimschoots prijs.AfmetingenVoor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden

 • Bouwjaar: 2002
 • Woonoppervlakte circa 261 m2
 • Inhoud circa 780 m3
 • Eigen grond perceel meet 750m2
 • Verwarming en warm water middels CV (2016) en boiler
 • Volledig voorzien van dubbele beglazing met balansventilatie
 • In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen.
 • Rottemeren gebied direct om de hoek
 • Uitstekende mogelijkheden voor kantoor/praktijk aan huis
 • In totaal 5 slaapkamers en een dubbele garage
 • Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om deze woning in Bleiswijk met eigen ogen te bewonderen. De woning wordt verkocht in collegiale samenwerking met Maarten Makelaardij. Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door! Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Metz Real Estate is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis.

Plan een bezichtiging
Bekijk plattegrond
geinteresseerd?

neem vandaag nog contact met ons op.

Enthousiast?
Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Klik voor confetti
Oeps! Er ging iets mis...