Lloydstraat 92 Rotterdam

// verkocht

Wonen in een bijzonder monumentaal pakhuis het Sint Job, gelegen in het Lloydkwartier.

Een loft met een stoer karakter gelegen in het voormalig havengebied met industriële architectuur, overal waar je om je heen kijkt. Een creatieve mix van wonen en werken in dit deel van Rotterdam, waar vooral de Maas een hoofdrol speelt.

Het is bijzonder wonen in een voormalig pakhuis. Op de 2e etage van dit prachtige Rijksmonument tref je een uniek loft appartement. De woning ligt aan het atrium van het complex en biedt daarom veel lichtinval en meerdere zichtlijnen. De indeling en inrichting zijn erg modern en passen goed bij de houten balken en robuuste zware pilaren. Er ligt een lichte gietvloer door de gehele woning en de wanden zijn mooi afgewerkt.

Er is gekozen om de ruimte open te houden, daarbij is gebruik gemaakt van een paar muren die niet tot het plafond zijn doorgetrokken, maar waardoor je wel een scheidingswand hebt.

Indeling;

Entree met een hal, de hoge plafonds vallen meteen op. De vier massieve pilaren, het houten plafond en de twee dikke houten dwarsliggers laten nog iets van het oude karakter van de ruimte zien. Rechts is er een grote inloopkast met wasmachine en droger. Aparte toilet aan de linkerkant.
Je komt binnen in een ruime woonkamer met een wand van glas aan de rechterkant, het atrium. De strakke witte keuken is voorzien van een inductiekookplaat , RVS afzuigkap, vaatwasmachine, combi-oven en een ruime koel/vriescombinatie.

Aan de voorzijde van de loft is er plaats gemaakt voor een loungeruimte. Aan de achterkant bevindt zich eveneens en grote ruime waar de slaapkamer en badkamer zich bevinden. Slapen en baden in een ruimte!
De badkamer is betegeld met kleine witte mozaik-tegels en is mooi afgewerkt. Het geheel is ontzettend stijlvol en industrieel, met het nodige comfort.

De schuifpui ligt op het westen en vanaf ongeveer 14.00 uur, schijnt de zon heerlijk naar binnen. De glazen puien aan het atrium geven extra licht en zicht en hebben drie elektrische kantelramen waardoor ook van hieruit ventilatie mogelijk is.

Een fijne woonomgeving met hippe restaurants en leuke uitgaansgelegenheden (o.a. Goud, café Verhip, Stroom, Fitland, Albert Heijn ) en er is een watertaxi opstapplaats.
Op 5 minuten fietsen van de binnenstad, 7 minuten rijden naar de ring van Rotterdam, 5 minuten met de watertaxi van Hotel New York en met uitstekende openbaar vervoer voorzieningen in de directe omgeving.

Bijzonderheden:

– Loft-woning
– Oude authentieke karakter van het oude specerijen pakhuis
– Gelegen op eigen grond
– Rijksmonument
– Gemeenschappelijke fietsenberging
– Actieve VvE met bijdrage van € 156,20 per maand
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.
Metz Real Estate is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis.

Meest recente berichten

Recente reacties

    Categorieën

    SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *