Nico Koomanskade 100 Rotterdam

 

// verkocht

€ 555.000,- k.k.

Hoe vaak kom je zo’n spectaculaire woning tegen? Wij zijn verliefd!

Dit prachtige pakhuis in de beroemde Fenix loodsen is direct aan het water gelegen met groot terras dat een prachtig weids uitzicht biedt over de Maas en de Rotterdamse skyline.
Mei architects heeft in 2019 de Rotterdamse Architectuurprijs ontvangen voor hun transformatie van de Fenix loods I. Het is niet moeilijk te zien waarom.
De nieuwbouw die bovenop de bestaande loods is geplaatst vormt een waanzinnig mooie mix van urban én chique. De kadewoning zelf zit in de gerestaureerde overslagloods uit 1949. Een voelbaar historische locatie! Op deze plek geniet je in stijl van Rotterdam op z’n best.

De woning heeft maar liefst 4 woonlagen met een totale hoogte van 14 meter! De ruimtes zijn voorzien van elektra en leidingwerk, maar verder is de loft helemaal naar eigen te hand te zetten.
Ibiza stijl of minimalistisch Manhattan? Alles is mogelijk.
En dat biedt de unieke kans om dit geweldige object te personaliseren. De stalen trap is op maat gemaakt en is een pronkstuk dat kan dienen als uitgangspunt voor de inrichting. Overigens heeft een interieurstylist al ontwerpen gemaakt en deze kunnen ter inspiratie worden gebruikt.
In de woning wordt stoer, maar geraffineerd gebruik gemaakt van glas, staal en beton. Wij worden er hebberig van. En ja, op elke verdieping is er dat fantastische uitzicht.

Er is een aparte berging en een fietsenstalling die via een lift toegankelijk is.
De woning is gelegen op een van de meeste geliefde locaties op dit moment: Katendrecht. Een gebied met een rijke historie. Vroeger stond Katendrecht bekend als een rauw en heftig uitgaansgebied voor zeelieden. Nu is het een hippe, bruisende buurt met fine dining hotspots als Bistrot Du Bac en De Matroos en Het Meisje, een craft beer brouwerij en natuurlijk nog veel meer leuke uitgaansgelegenheden. En dan hebben we nog niets eens gehad over de mooie toekomstplannen voor het Rijnhavengebied.

Dit is dus niet alleen een hele bijzondere woning, het staat ook nog eens op een hele bijzondere plek!

Bijzonderheden
– bouwjaar 1949
– energielabel C
– SWK Garantie
– Gelegen op eigen grond
– Een oud pakhuis mét aparte berging
– Zeer actieve Vereniging van Eigenaren, huismeester aanwezig
– VVE bijdrage € 88,- per maand
– Vrij uitzicht over het water en Rotterdamse iconen

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Metz Real Estate is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis

Meest recente berichten

Recente reacties

    Categorieën

    SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *