Appartement

Scheepmakerspassage 149

Rotterdam

€ 400.000,-

1

Slaapkamers

1

Badkamers

66

M2 Wonen

M2 Buiten

M2 Gebouwgebonden
Buitenruimte

The Red Apple | 16e verdieping | 66 m2 | Centrum | 2009 |

Waanzinnig wonen op de 16e verdieping van 'The Red Apple'! ‘The Red Apple’ is een icoon van de Rotterdamse skyline, gelegen in het Wijnhavenkwartier en onderdeel van het bruisende harte van het Rotterdamse centrum. Met alle levensbehoeftes in de directe omgeving maakt dit appartement perfect! Alle dagelijkse voorzieningen en hotspots van Rotterdam zijn om de hoek gelegen vanaf deze locatie. De centrale ligging in de Rotterdamse metropool zorgt ervoor dat alle stadsvoorzieningen binnen handbereik liggen. Van luxe restaurants tot snel wat scoren op de markt, vanuit hier is alles mogelijk! De leukste Rotterdamse straten en buurten zoals de Witte de Withstraat, Oude Haven en De Meent zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Toch liever de stad uit? De Ring Rotterdam ligt op 5 minuten met de auto en via Station Blaak kan je het openbaar vervoer heb je de wereld aan je voeten. Rotterdam The Hague Airport is hierdoor binnen 20 minuten bereikbaar.

Plan een bezichtiging
Bekijk plattegrond
No items found.

Indeling
Begane grond: Via de Scheepmakerspassage is er toegang tot de centrale hoofdentree met bellentableau, brievenbussen, dubbele liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot gemeenschappelijke ruimtes.

16e verdieping
Via de royale gezamenlijke hal betreedt u de entree van dit appartement, de hal met uitgebreide meterkast, garderoberuimte, woon-eetkamer met een schitterend uitzicht richting de stad wat op elk moment van de dag een ander zicht geeft, moderne open keuken in L-opstelling met diverse inbouwapparatuur, slaapkamer met hetzelfde schitterende uitzicht, via de slaapkamer heb je tevens toegang tot de moderne badkamer voorzien van een ruime inloop douche, een ligbad en een wastafel.

Het gehele appartement is voorzien van nette vloer- en wandafwerking. De wanden zijn voorzien van keurig stucwerk en de gietvloer is voorzien van vloerverwarming. Een extra en luxe service voor de bewoners van 'The Red Apple' is het snelle glasvezelnetwerk (500/500 Mbps € 37,50,-) waardoor thuiswerken een plezier wordt. Een werkplek met dit uitzicht vind je nergens!

Parkeergelegenheid kan je op de 8e verdieping vinden (maandelijkse huur per parkeerplaats circa € 150,-).

Bijzonderheden
- Eigen grond;
- Bouwjaar 2009;
- Woonoppervlakte ca. 66 m2;
- Dubbele lift aanwezig;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Verwarming + warmwater middels stadsverwarming;
- Vloerverwarming & lichte vloerkoeling;  
- Binnen 20 min. op Rotterdam The Hague Airport;
- Blaakraam op de 10e en gemeenschappelijk dakterras/groene kamer op de 14e verdieping;
- Aparte parkeergarage voor bezoekers;
- Goed functionerende actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage van circa € 169,- per maand;
- Oplevering in overleg; conform lijst roerende zaken.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.  
Metz Real Estate is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis.

Plan een bezichtiging
Bekijk plattegrond
geinteresseerd?

neem vandaag nog contact met ons op.

Enthousiast?
Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Klik voor confetti
Oeps! Er ging iets mis...