Appartement

Taansteeg 8

Schiedam

€ 850.000,- k.k.

4

Slaapkamers

1

Badkamers

195

M2 Wonen

M2 Buiten

13

M2 Gebouwgebonden
Buitenruimte

Gelegen aan de mooiste gracht van Schiedam, waar historie en het heden samen komen, vind je dit unieke pakhuis uit 1600.

Een Rijksmonument dat in 1990 volledig is gerenoveerd naar een appartement met grootstedelijke allure met een woonoppervlakte van ca. 195 m2. De lichte en ruime 5-kamerwoning met berging beschikt over een eigen dakterras met uitzicht over een uitzonderlijk stukje stadscentrum. Op een rustieke plek waar het leven alles te bieden heeft, gezellige horeca, winkels en musea op loopafstand. Een uitstekende bereikbaarheid met OV (trein en metro) en directe aansluiting op uitvalswegen (A4 en A20).

Plan een bezichtiging
Bekijk plattegrond
No items found.

Indeling: 

Eerste verdieping
Via de entree stap je direct in het hart van de woning en vind je toegangtot de glazen werkkamer, de drie meer dan ruime slaapkamers, de badkamer, hettoilet en de woonkamer met leefkeuken.

De historische ziel van het appartement, de woonkamer, wordt omringd doorgrote raampartijen, wat voor een licht een sierlijk leefgedeelte zorgt metuitzicht over de oude Schiedamse Lange Haven. Een heerlijke plek om aan heteinde van de dag tot ontspanning te komen of gezamenlijk met vrienden in dewoonkeuken het glas te heffen en te dineren.  

De open Bulthaup-keuken is voorzien van een keramische kookplaat,afzuigkap, vaatwasser, kastruimte, magnetron van Gaggenau en tweeSMEG-koelkasten.  

Vide en dakterras
De karakteristieke brede houten trap leidt naar de vide waar ruimte is vooreen hobbykamer en een eigen bibliotheek of atelier. Een trap omhoog via de videbrengt je naar een zonnig breed dakterras met het uitzicht waar je altijd van gedroomd hebt; een panorama over historisch Schiedam, met in de verte de restvan de wereld.  

Extra
De woning heeft een aparte riante bergruimte,wasruimte en fietsenstallingop de begane grond. 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1700;
- Monumentaal pand;
- Woonoppervlakte ca. 195 m2
- Actieve V.v.E. 250 euro per maand;
- Ruim dakterras;
- Videobel intercom geïnstalleerd;
- Aparte berging;
- Aparte fietsenstalling binnen
- Aparte wasruimte
- Dagelijkse voorzieningen op loopafstand;
- Ouderdomsclausule en funderingsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.  
Metz Real Estate is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis.

Plan een bezichtiging
Bekijk plattegrond
geinteresseerd?

neem vandaag nog contact met ons op.

Enthousiast?
Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Klik voor confetti
Oeps! Er ging iets mis...