Terbregse Rechter Rottekade 176 Rotterdam

// nieuw

€ 545.000,- k.k

Een woning met karakter! Charmant twintiger jaren huis in Oud-Terbregge.
Een waanzinnige plek om te wonen. Het huis is optimaal verbouwd door de huidige eigenaar. Er is veel liefde en tijd ingestoken en dat zie je zeker terug.

De aanbouw aan de achterzijde is een goede toevoeging aan het huis. Vooral de combinatie van de openslaande deuren naar de tuin met de open keuken. Er is gebruik gemaakt van verschillende materialen in de woning. Moderne gecombineerd met oud. Fijne eclectische mix die het huis een karakter geven.

Indeling:
Entree aan de achterzijde via de tuin. Een hal met toilet. De grote open woonkeuken met diverse apparatuur en een mooie bar! De keuken is gerenoveerd in 2018. Er is plek gemaakt voor de CV-opstelling in de kasten aan de achterwand, genoeg ruimte in deze keuken. Achterin heb je toegang tot het souterrain.

Paar tredes hoger ligt de woonkamer. Mooi licht in het huis door alle grote ramen. Er is een open haard die functioneert. De woning is volledig voorzien van dubbele HR beglazing. De wanden zijn gestuukt en er ligt een houten vloer in de gehele woning. Er is ruimte voor een werkplek of een fijne luie stoel op het podium.

De eerste etage is helemaal open! Er is gekozen voor een grote badkamer (2018) aan de voorzijde van het huis. Hier heb je de ochtendzon. Een ruime inloopdouche, brede wasbak voor 2 personen en een apart toilet. Prachtige oude balken die sfeer geven in de badkamer, gemixt met de beton en natuursteen die terugkomen in de materialen die zijn gebruikt voor de badkamer.
Aan de achterzijde is de slaapgedeelte. Eveneens voorzien van een dakkapel over de gehele breedte van het huis. Het is mogelijk om deze grote ruimte op te delen in 2 slaapkamers.

De mooie tuin, waar je rustig in alle privacy kunt zitten. Omringd door veel groen. Verder is er ook een houten schuur.
Leuk feitje; er staan een paracetamolplant en een kiespijnboom in de tuin.
Op loopafstand van het Bergse Bos en de Bergse Plassen, op korte fietsafstand van de gezellige dorpskern van Hillegersberg en met uitstekende verbinding naar diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1922
– Vlakbij scholen en sportverenigingen
– Er kunnen 2 slaapkamers gecreëerd worden
– Vlakbij de ‘Rotte’ met verschillende watersporten
– Meterkast, dak en vloeren gerenoveerd (2016/2017)
– Keuken en badkamer gerenoveerd in 2018
– Sedum geplaatst op het platte gedeelte van het dak
– Hele dag zon rondom het huis en in de tuin
– Dakkapellen ( 2016/2017)
– Verder is de woning zo goed mogelijk geïsoleerd, energielabel C
– Oplevering in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.
Metz Real Estate is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis.

Meest recente berichten

Recente reacties

    Categorieën

    SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *