Appartement

Wijnbrugstraat 367

€1.150.000,- k.k.

Rotterdam

3

Slaapkamers

2

Badkamers

190

M2 Wonen

M2 Buiten

M2 Gebouwgebonden
Buitenruimte

Prachtig modern geoutilleerd penthouse in het centrum van de stad!

In het Maritiem District op het Wijnhaveneiland bevindt zich dit heerlijke penthouse op de 36e verdieping. De stijlvolle inrichting en geweldige vergezichten op Rotterdam en haar omgeving leveren een briljante combinatie van luxe en privacy.

Plan een bezichtiging
Bekijk plattegrond
No items found.

Het complex Waterstadtoren is gebouwd in het Maritiem District, ingeklemd tussen Blaak en Boompjes, precies tussen het centrum en de Maas. Twee keer vallen en je staat in de Markthal, de Pannenkoekstraat of loopt door de Meent, op weg naar de tientallen toprestaurants en bars. Bereikbaarheid is perfect, namelijk met je eigen auto’s geparkeerd in de inpandige garage (twee plaatsen), Station Blaak op 5 minuten lopen, of natuurlijk je eigen fiets in de garagebox (23 m2).

De ervaring van luxe begint in de entree. Twee liften, kunst aan de muur, een videofoon deursysteem, zorgt er voor dat jouw gasten zich welkom voelen, en jij weet wie aan belt op weg naar jouw woning.

Woonkamer met open keuken
Aangekomen op de 36e verdieping de lift uit, linksaf, kom je  de woning binnen via door de hal met garderobe, meterkast en toilet. De deur open naar de woonkamer en daar wordt je overvallen door het geweldige uitzicht in oostelijke richting. Je ziet Rotterdam richting Kralingen en verderop de Kralingse Plas.
Je loopt vervolgens de (85m2) living in met een ruime eethoek. De keuken met luxe apparatuur waarmee je de meest geweldige gerechten voor jou en je gasten kunt (laten) voorbereiden aan de rechter hand. Zwarte plavuizen op de vloer geven een elegant moderne sfeer.

Loggia
Je loopt de loggia in waar het echt duidelijk is wat het betekent om op de 36e verdieping te zijn. Uitzicht over de Maas met de Erasmusbrug, het Noordereiland, De kop van Zuid en richting  Feijenoord. Je ziet de cruiseschepen aankomen aan de Wilhelminakade. Dat in combinatie met de prachtige beleving van het weer, de zon, de wolken.
‘s Nachts geniet je van het uitzicht over een wereldstad die steeds in beweging is. Met steeds weer het gevoel van privacy: ‘Ik ben zo hoog, mij zien ze niet, maar ik hen wel’.

(Slaap-) kamers en badkamers
Als je van uit de woonkamer richting de noordkant van het appartement loopt, heb je rechts een tweetal ramen. Hierdoor zie je, op weg naar je slaapkamer, de ‘s nachts prachtig verlichtte donkerrode Willemsbrug, een icoon van de stad. Iets verder naar links het Blaakplein met de Markthal, Het Potlood, en de witte bogen van het station Blaak.
De drie kamers zijn nu ingericht als een slaapkamer, een gastenkamer en een gym. Jouw gasten hebben direct naast hun slaapkamer een eigen badkamer met ruime douche en wastafel.
De master bedroom (40m2) heeft met grote inloopkast en aanliggende luxe afgewerkte badkamer met regendouche en groot hoekbad. Er zijn verder twee wastafels en een grote kast met spiegel en eigen toilet.

Kortom, een prachtig penthouse waar luxe, rust en privacy samenkomen.

Parkeerplaats:
Bij de woning wordt tevens een parkeerplaats aangeboden. Deze parkeerplaats bevindt zich onder het gebouw in de parkeergarage op de eerste verdieping en wordt aangeboden voor € 30.000,- k.k.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2004

- Gelegen op eigen grond
- Penthouse, 36e verdieping
- Woonoppervlak circa 190 m2
- Twee inpandige parkeerplaatsen
- Garagebox inpandig en afgesloten, 23m2
- Volledig voorzien van dubbele HR+beglazing met warmtewerend folie
- Goed functionerende Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 553 per maand
- Oplevering in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Metz Real Estate is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis.

Plan een bezichtiging
Bekijk plattegrond
geinteresseerd?

neem vandaag nog contact met ons op.

Enthousiast?
Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Klik voor confetti
Oeps! Er ging iets mis...