Zwaerdecroonstraat 14A Rotterdam

verkocht onder voorbehoud // Zwaerdecroonstraat 14A Rotterdam

 

Oude details gemixt met moderne elementen en een gigantische zonnige tuin!
Wonen in een 5-kamer woning, en midden in de stad , wie wil dat nou niet?

Deze woning maakte voor een deel onderdeel uit van het project Een Blok Stad (getransformeerd in 2011). Dit project heeft de Architectuurprijs van 2013 gewonnen!
Het is een geslaagd concept waarbij de woningen individueel zijn gekocht om vervolgens samen met de koper op te knappen. Met deze opzet is de sloop van het hele blok voorkomen.
Het karakter en de sfeer van de straten bleven behouden.
Tijdens deze renovatiewerkzaamheden van Een Blok Stad zijn er met verschillende zaken meegedaan, zoals de aanpak van de fundering, de restauratie van de gevel en de sanering van de tuin.

Indeling
Begane grond:
Entree met trappenhuis op de bel-etage naar de eerste verdieping.

Eerste etage:
Binnenkomst in een grote hal met toegang tot de woonkamer, trap naar het souterrain en toilet. Deze gehele verdieping is voorzien van een mooie lichte eiken houten vloer. De woning is verdeeld in de woonkamer en aparte keuken. De wand tussen de keuken en woonkamer is voorzien van een slimme ruimte besparende kast met veel opbergruimte.
Door de grote ramen zowel aan de voor als achterzijde is er heel veel licht en heb je een prachtig mooie woonruimte.
Wanneer je in de keuken komt is het eerste wat je opvalt de keuken, het is een American Kitchen van Franke, een echte eyecatcher!
De keuken biedt ruimte voor een grote eettafel waar je heerlijk al je vrienden kunt uitnodigen voor een heerlijk diner.

Via de keuken kom je op het balkon waar je heerlijk overdekt en beschut kunt zitten en via een trap kom je in je ruim 17 meter diepe tuin, gelegen op het zuiden.
Vanaf het balkon kijk je over de binnentuin, waar prachtige bomen en van alles ieder seizoen wel iets in de bloei staat. Achterin is er een mooi terras aangelegd om nog extra lang van de zon te genieten.

Souterrain
Wanneer je het soutterain betreed loop je direct tegen 2 opbergkasten aan, de woning is voorzien van slimme opbergruimtes ook in alle slaapkamers. Er is een slaapkamer aan de voorzijde van de woning, dit is een grote slaapkamer met goeie lichtinval door 2 grote ramen.

De badkamer is heel tof ingericht en ruim opgezet. Er zit een houten schuifdeur in om ruimte te besparen. De badkamer heeft een ligbad, een originele wastafel gemaakt met een terrazzo keukenblad en een ruime inloopdouche.
In de gang vindt je nog een extra toilet en een wasruimte voor wasmachine en droger.

De slaapkamer aan de achterzijde is eveneens licht, via de slaapkamer kun je ook naar de achtertuin.

De grootste slaapkamer is ook voorzien van handige opbergruimtes én een mooie tuinkamer, waar je zelfs als het regent nog heerlijk kunt zitten om een boek te lezen.
Er ligt vloerverwarming over de hele verdieping!

Bijzonderheden:
– bouwjaar ca. 1906
– 115 m2 met tuin van 79 m2 op het zuiden
– gelegen op eigen grond
– oplevering in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Metz Real Estate is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis.

 

Meest recente berichten

Recente reacties

    Categorieën

    SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *