Rotterdam

Einthovenpad

Goed afgewerkte en energiezuinige 4/5-kamer tussenwoning in de populaire en groene wijk Park Zestienhoven!

Kenmerkend voor de woning zijn het goede afwerkingsniveau, de luxe keuken, de ruime living, de royale moderne badkamer, een keurige wand- en vloerafwerking en een eigen parkeerplaats. De woning is energiezuinig (Energielabel A) en is sinds 2019 uitgerust met 10 zonnepanelen op het platte dak, voor een optimale energieopbrengst. Kortom een instapklare, comfortabele en complete woning in een geweldige wijk!

De wijk Park16hoven is een ruim opgezette wijk met veel groenvoorzieningen voor mensen die houden van de vrijheid van wonen in het groen, maar wel alle comfort van stedelijke voorzieningen binnen handbereik willen hebben. Het centrum van Rotterdam ligt op fietsafstand en recreatie bevindt zich ook op een steenworpafstand. Scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving. De wijk heeft een basisschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang.

In en nabij Park16Hoven zijn diverse recreatieve voorzieningen te vinden: sportvelden, een manege, twee golfbanen, fiets- en wandelpaden en de natuurgebieden de Ackerdijkse Plassen en Midden Delfland. De openbare voorzieningen, zoals de bus, tram en Randstadrail, die op loopafstand te bereiken zijn, brengen u snel naar uw bestemming.

Enthousiast?

ook aankopen, laat het ons weten?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Klik voor confetti
Oeps! Er ging iets mis...