Once in a lifetime

exclusief

Metz Exclusief

voor Rotterdamse parels.


We komen langs voor advies, zodat we samen de juiste strategie kunnen bepalen. Zo kunnen wij het maximale uit de verkoop van de woning halen.

Samen kijken we naar  de verkoopprijs van het huis, de eventueel te verrichten verkoopstyling, het digitale papierwerk en natuurlijk de foto's en video's.

Met Metz Real Estate als gecertificeerde makelaar zijn er geen zorgen. We zijn een team.
Alle aandacht kan naar het nieuwe hoofdstuk in je leven.

Daarnaast is Metz Real Estate partner van www.luxevastgoed.nl. De plek waar u de meest exclusieve, luxewoningen van Nederland vindt. Op éénplek, met betover- ende impressies die u nergens anders ziet!

Ben je verkocht? Of wil je meer weten over ons verkooptraject? Plan dan direct een gesprek!

What's my home worth?
Exclusief aanbod & Stille verkoop

blijf op de hoogte

ontvang gratis en discreet meldingen van ons exclusieve aanbod en stille verkoop

recensies

10.0

We had an excellent experience with Metz Real Estate. We found them very professional, enthusiastics and always available to answer our questions. We strongly recommend them. Alina and her team can make the difference!

A.M.

10.0

Zonder team Metz hadden we de verkoop van ons huis nooit kunnen klaar spelen. Niet alleen hadden we sterke professionals aan onze zijde, van begin tot eind. maar hebben we ook onwijs hard kunnen lachen tijdens onze samenwerking. Ze weten van aanpakken en hanteren geen 9-5 mentaliteit waardoor je snel en efficiënt kan schakelen. Al met al een top makelaar!

R.H.

9.5

Alina is een bevlogen en enthousiaste makelaar met passie voor het vak. Ze heeft oog voor detail, is origineel en besteed veel aandacht aan een optimale presentatie. Wij zijn ontzorgd in de verkoop van onze woning. Alina & team, bedankt!

F.E.

Lees meer reviews
Verkoop van exclusief vastgoed

meld u aan als VIP

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Klik voor confetti
Oeps! Er ging iets mis...