Het is tijd voor je nieuwe droomwoning

aankoop

de jacht

nu wordt het echt.

Metz treedt op als aankoopmakelaar voor woningzoekers in Rotterdam. Wie wij zijn?
Echte Rotterdammers met kennis en kunde in huis.

We hebben een verassend sterk netwerk opgebouwd waarmee wij kansen creëren en deuren openen.

In de huidige verhitte woningmarkt komt het vaak erg van pas om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. We zijn er écht voor je. Heb je ons nodig voor een vraag tussendoor via de WhatsApp of wil je dat we meegaan naar een bezichtiging in het weekend? Done deal.

Hoe wij te werk gaan kun je lezen in ons 8-stappenplan.

jouw huis in 8 stappen


Je hebt meer te doen dan dagenlang op Funda hangen en eindeloos je Facebook-timeline checken voor de nieuwste woningen. Je weet precies wat je niet wil. Ook al ongeveer wat je wél wil. We helpen je om je wensen helder te krijgen. Samen maken we een aankoopplan en dan gaan we voor je op zoek. Wij spreken de juiste mensen en maken samen een shortlist met huizen waar je verliefd op zou kunnen worden. Sommigen staan al op Funda, sommigen zijn eigenlijk nog niet eens te koop. Als je je droomhuis gevonden hebt nemen wij alles voor jou uit handen tot de sleutels zijn overgedragen.

1 | Het aankoopplan

We maken eerst een overzicht van de financiële situatie en je budget voor de aankoop. Daarna proberen we in kaart te brengen wat je wensen en eisen zijn. Na deze stap krijg je een helder en realistisch plan, je weet precies waar je aan toe bent.

2 | De shortlist

Metz Real Estate gaat voor je aan de slag: we gaan op zoek naar huizen die in je aankoopplan passen en sturen je het nieuwste aanbod. Dit doen we via verschillende kanalen. Tijdens deze stap zal er veel gemaild, gebeld en geappt worden. Ook woningen die je zelf vindt kunnen wij beoordelen en met je meedenken. Hierdoor ga je gefocust aan het werk en dit scheelt een enorme tijdsbesparing.

3 | Bezichtigen

Als we een huis hebben gevonden waar je nieuwsgierig naar bent, gaan we bezichtigen. Wij leggen contact en maken een afspraak en belangrijker: we gaan met je mee naar de bezichtiging. We kijken naar verborgen gebreken, stellen de juiste vragen aan juiste personen en beoordelen of een bouwkundige keuring nodig is. Vaak kan je maar één keer bezichtigen. Als we denken dat dit huis het zou kunnen worden, zullen we vooraf onderzoek doen. En we zetten ons netwerk in zodat je meer kans maakt op de woning! Terwijl jij alvast nadenkt over de kleur van de muren en waar je je bank gaat zetten, kijken wij met een deskundige en professionele blik naar de woning.

4 | Grondig onderzoek

Als je enthousiast bent over een huis, gaan we een grondig onderzoek doen. We verzamelen alle relevante informatie over de VVE, het kadaster, bestemmingsplannen, milieuwetgeving en meer. Maak je geen zorgen als je hier niets over weet, deze kennis hebben wij in huis!

5 | It’s a match

Ja, we gaan een bod uitbrengen. Nu kunnen we hiermee aan de slag: samen bepalen we je bod en de onderhandelingsruimte. We onderhandelen met de verkoopmakelaar, en slepen de beste prijs en voorwaarden voor je uit.

6 | Aankoopovereenkomst & juridische check

Als we het eens zijn over de prijs, kijken we de aankoopovereenkomst voor je na, tot in detail. Hier zullen we goed de tijd voor nemen en ook alle kleine lettertjes voor je nakijken.

7 | Eindinspectie

Als de koop rond is gaan we met je mee voor de eindinspectie van het huis. Als er toch nog onverwachte problemen zijn proberen we die voor je op te lossen met de verkopende partij. We helpen je met de laatste regelzaken en vragen. Laten we de deal rond maken!

8 | Notaris

De aankoopmakelaar gaat met je mee naar de notaris en begeleidt de notariële overdracht. Je hebt een professional mee die altijd aan jouw kant staat.

Exclusief aanbod & Stille verkoop

blijf op de hoogte

ontvang gratis en discreet meldingen van ons exclusieve aanbod en stille verkoop

woning verkopen?

plan een waardebepaling.

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Klik voor confetti
Oeps! Er ging iets mis...