Rotterdam

Statenweg

ROYAAL wonen in Blijdorp, dat doe je hier! Met 140m2 aan woonoppervlak, 3 ruime slaapkamers, lekker veel bergmogelijkheid én de mogelijkheid tot het bouwen van een dakterras heb je hier echt alle ruimte. Dankzij de hoekligging is deze woning ook nog eens extra licht én geniet je des te meer van het uitzicht over het brede en boomrijke deel van de Statenweg.

Niet alleen de woning maar ook de straat is ruim van opzet. Je woont hier pal aan het ‘Park Statenweg’, terwijl het Vroesenpark maar 1 straat verder ligt. Jij hoeft in ieder geval niet ver te lopen om te kunnen bbq-en deze zomer!
Door het vele groen in de directe omgeving is de wijk sfeervol, maar vergeet ook de horeca niet! Aan een van de picknicktafels Bij Vroesenpaviljoen geniet je van een hapje en drankje in de zon. Ook het Statencafé ligt op 4 minuten lopen, dit is nu een take away voor een heerlijke lunch (zoals een verse Norwegian Clubsandwich en een flat white erbij) maar zodra het weer kan is dit een fijne plek voor ontbijt, lunch en diner - of goede cocktail.

Blijdorp is ook een ideale wijk voor (toekomstige) gezinnen die nog wel graag in de buurt van de stad willen blijven wonen. Zo zijn er veel voorzieningen voor kinderen, van vele speeltuintjes in de buurt tot het geliefde diergaarde Blijdorp op maar 10 lopen. Loop 5 minuten verder en je staat al bij het sportcomplex Nenijto met diverse sportvelden en ook een atletiekbaan. Naast natuurlijk de diverse Kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen op fiets of loopafstand.

De supermarkt, de apotheek en de verse bakker zijn allemaal binnen handbereik en op korte loopafstand. De bereikbaarheid is ook top: metrostation Blijdorp ligt letterlijk om de hoek, binnen 4 minuten zit je met de auto op de A13 of A20, en binnen 7 minuten via OV of 10 min fietsen ben je bij Rotterdam Centraal.

Enthousiast?

ook aankopen, laat het ons weten?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Klik voor confetti
Oeps! Er ging iets mis...