Wat zeggen anderen over Metz

reviews

10.0

We had an excellent experience with Metz Real Estate. We found them very professional, enthusiastics and always available to answer our questions. We strongly recommend them. Alina and her team can make the difference!

A.M.
10.0

Zonder team Metz hadden we de verkoop van ons huis nooit kunnen klaar spelen. Niet alleen hadden we sterke professionals aan onze zijde, van begin tot eind. maar hebben we ook onwijs hard kunnen lachen tijdens onze samenwerking. Ze weten van aanpakken en hanteren geen 9-5 mentaliteit waardoor je snel en efficiënt kan schakelen. Al met al een top makelaar!

R.H.
9.5

Alina is een bevlogen en enthousiaste makelaar met passie voor het vak. Ze heeft oog voor detail, is origineel en besteed veel aandacht aan een optimale presentatie. Wij zijn ontzorgd in de verkoop van onze woning. Alina & team, bedankt!

F.E.
9.8

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Een huis verkopen zou een stressvolle toestand moeten zijn, maar met Metz werd het warempel een ontzettend léuk traject. Alina stelt goed en helder prioriteiten. Heel gezellig en tegelijk to the point. Met een eveneens accurate Huzur op de achtergrond. Altijd goed overleg. Samen strategie bepalen. Al met al bijna jammer dat ze ons huis zo snel wisten te verkopen.

W. Reinders
10.0

Ik kan niet anders dan een 10 geven voor dit top-team! Heerlijk frisse benadering van het makelaarsvak, wat het verkopen van mijn woning naast een hele onderneming ook ontzettend leuk maakte. Mooie foto's en presentatie, communicatie altijd vlot en on point. Alina ging in het hele traject enthousiast en voortvarend te werk, luisterde naar alle wensen en ontnam alle zorgen. Ook complimenten voor Huzur achter de schermen! Binnen no time was het appartement verkocht en alles geregeld. 

J. Avezaat
8.5

Professionele makelaar die met een zeer verzorgde presentatie ons huis in een week had verkocht tegen voor een prijs die onze verwachting overtrof. Zeer tevreden met dit resultaat. Zeker een aanrader!

A. Lantink
Bekijk wat mensen zeggen op funda

Funda

Neem contact met ons op

we horen graag van je!

Woning verkopen? Of juist een nieuwe aankopen? Op zoek naar een beleggingspand? Of wil je de mogelijkheden voor jouw situatie bespreken?
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Klik voor confetti
Oeps! Er ging iets fout...