Rotterdam

Spireastraat

Woongenot in Schiebroek! Deze tweelaagse woning heeft een riant terras gelegen op het Zuiden van ca.27 m2 waardoor het binnen- en buitenshuis heerlijk vertoeven is. Dit grote appartement heeft 3 ruime slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken welke super strak en modern afgewerkt is. De aanwezige op maat gemaakte kasten passen perfect bij de inrichting.
Er is zeer veel bergruimte op de begane grond (inpandige berging), de 3 slaapkamers zijn eveneens ruim opgezet en de badkamer is voorzien van ligbad, tweede toilet en wastafel. Het terras is gelegen op het Zuiden waardoor u de gehele dag van de zon kan genieten en van het vrije zicht. De woning ligt in een modern appartementencomplex en is van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er een eigen parkeerplaats op het achtergelegen pleintje. Aan de voorzijde is er een vrije doorkijk naar de Aronskelkstraat-Lindesingel en aan de achterzijde kijkt u net vanaf het terras over Schiebroek.
Schiebroek ligt heel strategisch, dicht bij uitvalswegen, waardoor de wijk geschikt is voor zowel een werkend stel als voor een gezin.

Enthousiast?

ook aankopen, laat het ons weten?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Klik voor confetti
Oeps! Er ging iets mis...