Contact

Geen uitdaging is ons te gek!

Alina Engibarjan-Bijster

alina@metzrealestate.nl
010 302 17 02

Alina, oprichter van Metz Real Estate, kent de Rotterdamse markt als geen ander. De combinatie van de kennis van de lokale markt, jarenlange ervaring in de makelaardij en een strategisch inzicht, zorgen ervoor dat ze je altijd voorziet van een oprecht en eerlijk advies bij het koop- of verkoopproces.

Met haar vele contacten komt ze altijd tot een goede deal en vooral ook een fijne samenwerking, zowel bij de verkoop als aankoop van een woning. Alina zoekt alles tot op de bodem uit en is in staat de uitspraak: ‘Geen uitdaging is ons te gek’ waar te maken.

Bezoekadres

Metz Real Estate
Maasboulevard 124
3011 TX Rotterdam
info@metzrealestate.nl
010 302 1702

Met het onderstaande formulier kun je direct een kennismakingsgesprek inplannen met Metz Real Estate. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij snappen als geen ander dat je in de huidige verhitte woningmarkt soms snel moet schakelen wanneer je interesse in een woning hebt. Telefonisch zijn wij daarom bereikbaar op 010 302 17 02, vaak ook buiten de reguliere kantoortijden.

Èn: vergeet ons niet te liken op Facebook en te volgen op Instagram voor het laatste woningaanbod en updates omtrent het kopen en verkopen van een huis.


Plan een kennismakingsgesprek in