Reviews

Onze beoordeling op Funda

Met gemiddeld 5,0 sterren zijn we trots op onze reviews op Facebook:

  Omdat ik zelf weinig ervaring had met de markt in Rotterdam, besloot ik om een aankoopmakelaar in te schakelen. Na meerdere kennismakingsgesprekken te hebben gehad, ging mijn voorkeur direct uit naar Alina en besloot ik samen t e werken. 0 spijt gehad want ze heeft me sindsdien erg goed geholpen. Ze is een echte professional met veel kennis van de markt. Door externe factoren verliep niet alles vlekkeloos, maar ze wist het altijd in goede banen te leiden. Kortom: Ben je op zoek naar top begeleiding van A tot Z? Metz Real estate kan ik 100% aanraden.

  thumb Twan Den Hartog
  8/24/2018

  5 star review  Wij zijn erg blij met ons nieuwe appartement en alle hulp van Alina. Haar doortastendheid zorgde ervoor dat onze zoektocht effectief begon en het duidelijk werd waar we naar op zoek waren. Zonder haar hadden we dit appartement nooit zo snel gevonden. En dat allemaal terwijl ze hoogzwanger was! Een aanrader voor iedereen die iets rond Rotterdam zoekt.

  thumb Olivia Liem
  6/12/2017

  5 star review  Super service

  thumb Jan Diek Van Mansvelt
  3/12/2018

  5 star review  Alina is een super aankoopmakelaar en erg professioneel. Ze werk heel nauwkeurig en ze heeft ons bij elke stap op de hoogte gehouden. Ze stond altijd voor ons klaar en heeft echt geholpen om ons droomhuis te kopen. Alina bedankt voor alles!

  thumb Muska Sahiel
  9/12/2017

  5 star review  We zijn enorm fijn en goed geholpen door Alina. We konden met al onze vragen bij haar terecht en ze heeft ons tijdens het hele proces uitstekend begeleid. Van bezichtiging, tot onderhandeling en uiteindelijk de overdracht. Ze is van alles op de hoogte. Deskundig en professioneel, wij raden Metz Real Estate zeker aan. Nogmaals bedankt voor alles!

  thumb Denise Bekker
  2/03/2017

  5 star review  Alina was of great help when we were looking for an apartment to buy. She really made the difference when it was time to bid final offers! She was much available for visits and replied very fast when we had questions.. We definitely recommend Alina!! Success!

  thumb Jérôme Gonthier
  3/18/2017

  5 star review  Erg blij met onze nieuwe woning! Na lang zoeken een heerlijk huis gevonden met mooi Rotterdams uitzicht. Veel gehad aan de begeleiding van Alina (Metz real estate). Alina wist ons steeds weer nieuwe ideeën en huizen voor te leggen en wist ons zo extra gemotiveerd te houden in onze zoektocht. We hebben goed advies gekregen op het afstemmen van onze wensen op de veranderende woningmarkt. Bij mooie huizen waar wij graag wilde wonen, is Alina voor ons in de papieren gedoken en wist zij ons snel en duidelijk haar visie te vertellen. Soms betekende dit dat een bod werd afgeraden en soms bleek het juist een topper en gingen we ervoor. We hebben Alina leren kennen als een enthousiaste en leuke vrouw en daarnaast als kundig aankoopmakelaar.

  thumb Jody de Haan
  3/04/2018

  5 star review  Alina heeft ons super geholpen in onze zoektocht naar ons droomhuis. We hebben in verschillende wijken gekeken, en zijn uiteindelijk op een prachtige plek terecht gekomen, die we van tevoren nooit bedacht hadden! Zowel bij de bezichtigingen als de onderhandelingen was Alina erg professioneel en bedreven, en was daarbij erg flexibel in het hele proces. Ze staat je met raad en daad bij en dat is erg fijn als onbekende op de Rotterdamse huizenmarkt! We hadden zo’n goede ervaring dat ze ook onze verbouwing begeleid heeft, wat ze top gedaan heeft. Kortom, Metz is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede makelaar met een persoonlijke benadering!

  thumb Bart Lammertink
  4/11/2018

  5 star review  Super begeleiding gehad! Alles werd uit handen genomen, we hadden er totaal geen zorgen aan. Ook handig waren de contacten die Metz heeft, zo hebben zij ook gezorgd voor een goede hypotheekadviseur. Het had niet beter kunnen lopen. Dank voor alles!

  thumb Sidra Shahid
  9/06/2016

  5 star review  Top vrouw, die weet wat ze doet: We hebben het huis wat we willen! Zou het iedereen aanraden en dat doen we dan ook regelmatig 🙂

  thumb Yildiz Hoolwerf
  4/11/2017

  5 star review  We were very lucky to find Alina when we began our search for a property in Rotterdam. Living in UK meant we needed to be very efficient making viewing appointments,and Alina helped organise these quickly and effectively. Having found our apartment,and helping us make a successful bid for it, Alina guided us through all the steps involved to make the purchase. We also asked Alina to help us redecorate and furnish our apartment, which she did with lots of energy and great style! We went from our first viewing in September, to being able to celebrate New Year in our apartment in Rotterdam! We couldn't have done it without Alina...so we're very grateful to her,and highly recommend her skills and knowledge in real estate,and interior design!

  thumb Ian Stringfellow
  1/04/2018

  5 star review  Alina is een hele fijne aankoopmakelaar die luistert naar je wensen en hier direct mee aan de slag gaat. Ze gaat niet zomaar ergens mee akkoord en zoekt alles tot de bodem uit. Dankzij haar hebben wij een prachtig huis voor een mooie prijs. Wij zouden haar aan iedereen aanraden��

  thumb Marloes Simmerman
  8/29/2017

  5 star review  Hoi Alina, ookal hadden we zelf het huis al gevonden, je hebt ons werkelijk super geholpen met het hele proces erna. Alles wat geregeld moest worden wist je ons te vertellen en mee te helpen. Scherp, energiek en enthousiast en dat is precies wat we nidig hadden. En daarnaast was het eigenlijk ook erg gezellig! Heel erg bedankt!

  thumb Bart Overman
  7/15/2017

  5 star review  Alles snel en goed geregeld en wat een power dame die Alina goed hoor

  thumb Coert Coomans
  10/19/2017

  Alina en Marloes samen een goed team, van A tot Z, een succes! En dat is vanaf het allereerste belletje dat je samen besluit ervoor te gaan tot en met de dag van passeren bij de notaris. Meedenkend, professioneel, informeel en samen een succesvolle verkoop volbracht, chapeau 🎩petje af, ga zo door!

  thumb Joost van der Graaf
  2/28/2019

  5 star review  Alina is very enthusiastic, helpful and hard working.She made the experience enjoyable and easy. I would gladly recommend her services!

  thumb Sa Sa
  7/05/2018

  5 star review  Het was heel prettig samen werken. Alina is zeer vriendelijk en gemotiveerd.

  thumb Niels Sigmond
  8/29/2017

  5 star review  Alina is de beste aankoopmakelaar die je maar kan wensen! Nadat ze een goed beeld heeft naar wat je zoekt, stort ze er helemaal op in. Ze is altijd goed bereikbaar, beantwoord al je vragen en helpt echt met alles. Van zoeken naar woningen, meegaan naar bezichtigingen, informatie over het gebouw of er mankementen zijn etc (dat je niet voor verrassingen komt te staan) onderhandelingen etc. Zelfs toen ze hoogzwanger was bleef ze mij met dingen helpen en ik waardeer dat echt. Zonder haar had ik mijn nieuwe appartement nooit gekregen dus nogmaals super bedankt!! Als ik ooit een nieuw huis zou zoeken, zou ik haar zeker weer kiezen. Dus als je iemand zoekt die er 100% voor gaat en niet stopt totdat jij tevreden bent, raad ik Alina zeker aan 🙂

  thumb Geny Gen
  7/12/2017

  5 star review  Helemaal gelukkig waren wij met Alina! Ze is betrokken, flexibel en denkt met je mee. Met haar aankoopplan weet je precies waar je aan toe bent. Heel snel hadden wij ons droomhuis in Rotterdam gevonden. Heel veel dank!

  thumb Anouk Andriessen
  7/15/2018

  5 star review  We zijn super blij met ons HUIS! Nog even en we wonen er! Heel veel dank aan Alina, zo fijn dat zij alles regelde voor ons! We kregen goed advies, ze was goed bereikbaar en regelde alles heel snel! Metz real estate is een echte aanrader. Alina, je bent een topper!

  thumb Hannelie Fletterman-van Der Stel
  4/03/2018