Appartement

Gordelweg 209A

€ 275.000,-

Rotterdam

2

Slaapkamers

1

Badkamers

61

M2 Wonen

M2 Buiten

4

M2 Gebouwgebonden
Buitenruimte

De Gordelweg 209a is een heerlijke sfeervolle woning gelegen op één laag in het Noorden van Rotterdam. Het centrum en Vroesenpark om de hoek! Dit huis is recent gerenoveerd, is geïsoleerd en heeft een energielabel A!

Bergpolder is de ideale wijk, voor sportliefhebbers, gezelligheid zoekers en het is vlakbij het centrum. Mocht je geïnteresseerd zijn in iets nieuws en trending, dan kan je rocyclen in het centrum van Rotterdam, wat op 10 minuten fietsafstand is. Het openbaar vervoer is om de hoek (tram, metro en bus) en de wijk heeft genoeg winkels om de dagelijkse boodschappen te doen. Mocht er interesse zijn om de andere wijken in de buurt op te zoeken, dan ligt Bergpolder op 7 minuten fietsen af van het Oude Noorden & Liskwartier. In die wijken zijn genoeg hippe cafés en restaurants te vinden, als Containerbar, Osteria Liz en Mecca. 

Plan een bezichtiging
Bekijk plattegrond
No items found.

Vanaf de trap die je leidt naar de entree van de woning, kom je gelijk terecht in de hal. De woning heeft ontzettend veel lichtinval. Er is een kleine kamer die kan worden gebruikt als studieruimte. Grote HR++ ramen maken het comfortabel thuis.

De woonkamer is ruim met een open keuken. Helemaal nieuw en voorzien van alle apparaten zodat jij hier de sterren van de hemel kan koken.
Aan de andere kant van de hal vind je nog een wc, een badkamer en een heerlijk verlichte slaapkamer. Vanuit de badkamer en de slaapkamer is er een mogelijkheid om het balkon op te treden. Hier kun je goed zitten met een boek en een balkonbar deze zomer.

Wil je een keer de stad uit voor een uitje of moet je dagelijks naar werk via de snelweg, dan is deze locatie al helemaal ideaal. De uitvalswegen A20 en A16 zijn om de hoek en maken het gemakkelijk de stad in en uit te rijden.

Bijzonderheden;
- Bouwjaar 1937;
- Recent volledig gerenoveerd;
- Kunststof kozijnen met  HR++ glas
- Gelegen op eigen grond;
- Energielabel A;
- VVE actief, bijdrage € 123,80 per maand;
- Verwarming en warm water middels cv-combiketel 2023;
- De wijk is aangemerkt als beschermd stadsgezicht;
- In de koopovereenkomst zal een funderings- en ouderdomsclausule worden opgenomen;
- Projectnotaris van toepassing;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Metz Real Estate is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis.

Plan een bezichtiging
Bekijk plattegrond
geinteresseerd?

neem vandaag nog contact met ons op.

Enthousiast?
Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Klik voor confetti
Oeps! Er ging iets mis...